Ділові комунікації і конфліктологія - Бобіна, Олег Валерійович (My University, 2011)
Подано узагальнену інформацію про один із видів спілкування – ділові комунікації. Вміщено програму курсу, конспект лекцій, індивідуальні завдання та методичні матеріали, що дає змогу студентам самостійно опрацювати теми курсу. Призначено для студентів економічних та інженерно-технологічних факультетів вищих навчальних закладів усіх форм навчання.
Бобіна, О. В. Ділові комунікації і конфліктологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / О. В. Бобіна. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011. - 3 електрон. оптич. диска (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: ділові комунікації; конфліктологія; види спілкування; спілкування; етика ділового спілкування