Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни "Сучасні методи дефектації та ремонт корпусних конструкцій і технічних засобів суден" - Щедролосєв, О. В.; Яглицький, Ю. К.; Терлич, С. В.; Кириченко, К. В. (My University, 2018)
Розглянуті особливості зносу та ушкодження корпусу судна, наведені класифікація і характеристика дефектів судна та методи визначення пошкоджень корпусу судна. Описані технологічний процес проведення дефектації корпусів суден і методи визначення залишкової товщини листів обшивки, настилів і набора корпусу, а також сучасні прилади для проведення вимірювань залишкових товщин. Призначено для студентів галузі знань 13 "Механічна інженерія", спеціальність 135 "Суднобудування".
Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни "Сучасні методи дефектації та ремонт корпусних конструкцій і технічних засобів суден" / О. В. Щедролосєв, Ю. К. Яглицький, С. В. Терлич, К. В. Кириченко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 44 с.
Keywords: корпус судна; дефектація корпусів суден