Гуманітарна складова технічної освіти за кордоном: загальний огляд - Бобіна, О. В.; Bobina, O. V. (My University, 2010)
Провідні механізми і технологічні ВНЗ в євроатлантичному світі зберігають в планах підготовки інженерів вагому гуманітарну складові. Особливо це стосується ВНЗ США. Меншою мірою це притаманно європейським ВНЗ. Найкращі євроатлантичні інженерні ВНЗ мають програми підготовки в соціо-гуманітарній сфері. Зокрема в економіці, праві, соціології
Бобіна, О. В. Гуманітарна складова технічної освіти за кордоном: загальний огляд / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 79–81.
Keywords: інженерна освіта; гуманітарна освіта; економіка; право; engineering education; humanitarian education; Economics; Law