Фінансова безпека аграрного сектору України - Ніавадзе А. А. (My University, 2023)
Магістерська робота висвітлює теоретичні аспекти та практичні виміри фінансової безпеки в аграрному господарстві. У розділі 1 був проведений аналіз економічної сутності фінансової безпеки аграрного сектору, розглянуті механізм забезпечення фінансової безпеки для суб'єктів господарювання та оцінені засади державної політики в аграрному секторі України. У другому розділі був проведений комплексний аналіз фінансової безпеки аграрного сектору України, включаючи стан та тренди його розвитку, аналіз фінансової безпеки суб'єктів господарювання та оцінку інвестиційної привабливості. Розділ 3 був присвячений удосконаленню механізму фінансової безпеки аграрного сектору. Автор обговорив основні напрями розвитку державної політики, надав рекомендації щодо зростання фінансової безпеки та визначив шляхи підвищення інвестиційної привабливості даного сектору. Магістерська робота стала вагомим внеском у розуміння та управління фінансовою безпекою аграрного сектору України, де аналітичний підхід та практичні висновки сприяли розвитку стратегічних рішень у галузі аграрної економіки.
Ніавадзе, А. А. Фінансова безпека аграрного сектору України : магістерська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / А. А. Ніавадзе ; наук. кер. А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 79 с.
Keywords: фінансова безпека; аграрний сектор; державна політика; інвестиційна привабливість; економічна сутність; розвиток бізнесу; інвестиційна стратегія; стан та тренди розвитку; механізм фінансової безпеки; суб'єкти господарювання; 072 "Фінанси; банківська справа та страхування"; financial security; agricultural sector; state policy; investment attractiveness; economic essence; business development; investment strategy; state and development trends; financial security mechanism; business entities