Роль іноземних мов у формуванні професійної культури студентів технічних ЗВО - Кириченко Світлана Володимирівна (Миколаїв: НУК, 2018)
У процесі формування професійної культури студентів технічних закладів вищої освіти вагоме місце посідає оволодіння іноземною мовою як засобом комунікації міжнародного спілкування. Вивченню іноземної мови за професійним спрямуванням доцільно приділяти увагу так само, як і фаховим предметам, адже рівень володіння іноземною мовою включений в освітньо-кваліфікаційну характеристику випускників університетів, а випускники з високим рівнем володіння мовою високо цінуються в усіх країнах світу.
Кириченко, С. В. Роль іноземних мов у формуванні професійної культури студентів технічних ЗВО / С. В. Кириченко // Матеріали IХ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 466–467.
Keywords: англійська мова; професійна компетентність; викладання іноземних мов; новітні інформаційні технології; іноземні мови