Система управління ризиками на підприємстві при реалізації інвестиційного проєкту - Дюкова С. П.; Очеретяний М. М.; Dyukova Snizhana; Ocheretianyi Mykola (НУК, 2024)
Система управління ризиками включає в себе стратегічне та тактичне управління, направлене на досягнення основних бізнес-цілей. В статті приділено увагу концепції, основним підходам, моделям, стратегіям та етапам до формування системи управління ризиками при реалізації інвестиційного проєкту.
Risk management system at the enterprise when implementing an investment project
Дюкова, С. П. Система управління ризиками на підприємстві при реалізації інвестиційного проєкту = Risk management system at the enterprise when implementing an investment project / С. П. Дюкова, М. М. Очеретяний // Матеріали V всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2024). – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 94–97.
Keywords: управління ризиками; система управління ризиками; інвестиційний проєкт; оцінка ризиків; стратегії управління ризиками; risk management; risk management system; investment project; risk assessment; risk management strategies