Особливості агресивних реакцій у сучасних молодших школярів - Волкожа Л. С.; Volkozha L. S. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження особливостей агресивних реакцій у дітей молодшого шкільного віку, яке набуває особливої актуальності в сучасних соціокультурних умовах розвитку українського суспільства. Визначено найпоширеніші форми агресивних реакцій, вивчено вікову та гендерну динаміку агресивності, проаналізовано взаємозв’язок рівня агресивності з факторами сімейного середовища та впливом медіаконтенту.
Peculiarities of aggressive reactions in modern younger schoolchildren
Волкожа, Л. С. Особливості агресивних реакцій у сучасних молодших школярів = Peculiarities of aggressive reactions in modern younger schoolchildren : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / Л. С. Волкожа ; наук. кер. С. В. Карсканова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 47 с.
Keywords: агресія; агресивні реакції; фізична агресія; вербальна агресія; чинники агресії; профілактика агресивної поведінки; корекція агресивних реакцій; 053 ''Психологія''; aggression; aggressive reactions; physical aggression; verbal aggression; factors of aggression; prevention of aggressive behavior; correction of aggressive reactions