Проблеми медичного забезпечення осіб, позбавлених волі - Сікорський О. П.; Кравченко А. С.; Sikorskyi O.; Kravchenko A. (My University, 2021)
Досліджено правове регулювання медичного забезпечення засуджених в Україні. Розглянуто головні міжнародно-правові стандарти та національне законодавства щодо охорони здоров’я засуджених в установах виконання покарань. Проаналізовано основні проблеми щодо забезпечення гарантування права на охорону здоров’я та медичного обслуговування осіб, які були засуджені.
Problems of medical provision of persons deprived of freedom
Сікорський, О. П. Проблеми медичного забезпечення осіб, позбавлених волі = Problems of medical provision of persons deprived of freedom / О. П. Сікорський, А. С. Кравченко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 580–582.