Історія міжнародних відносин ХХ – початку ХХІ ст. для змішаної форми навчання - Буглай Наталя Михайлівна (Видавець Румянцева Г. В., 2024)
Посібник відповідає програмі вивчення нормативної навчальної дисципліни «Історія міжнародних відносин ХХ – початку ХХІ ст.», освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.03 Середня освіта (Історія). Навчальна дисципліна «Історія міжнародних відносин ХХ – початку ХХІ ст.» присвячена одному з основних нормативних курсів, з яким ознайомлюються студенти історичних спеціальностей в процесі навчання у ЗВО. Основна увага при вивченні курсу зосереджується на актуальних аспектах та проблемах розвитку історії міжнародних відносин в період новітнього часу. Розрахований на студентів закладів вищої освіти, магістрів, аспірантів.
Буглай Н.М. Історія міжнародних відносин ХХ – початку ХХІ ст. для змішаної форми навчання : навч.-метод. посіб. / Н.М. Буглай. – Миколаїв : Видавець Румянцева Г.В., 2024. - 230 с.
Keywords: історія міжнародних відносин ХХ – початку ХХІ ст.; підготовка магістрів спеціальності 014 Середня освіта; спеціалізація 014.03 Середня освіта (Історія); змішана форма навчання; міжнародне співробітництво