Дослідження технологій захисту корпоративних даних у відкритих системах - Гайдаєнко О. В.; Гайдучок У. Т.; Haidaienko Oksana; Haiduchok Uliana (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню методів захисту корпоративних даних у відкритих системах та розробці інформаційної підсистеми, що забезпечує конфіденційність, цілісність та безпеку інформації.
Research in corporate data protection technologies in open systems
Гайдаєнко, О. В. Дослідження технологій захисту корпоративних даних у відкритих системах = Research in corporate data protection technologies in open systems / О. В. Гайдаєнко // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 600–602.
Keywords: захист корпоративних даних; інформаційна система; шифрування; конфіденційність; цілісність; доступність; користувач; corporate data protection; information system; encryption; confidentiality; integrity; availability; user