Особливості управління персоналом машинобудівних підприємств на засадах активізації інноваційної діяльності - Гришина Л. О.; Карась П. М.; Сергійчук С. І. (My University, 2012)
Розглянуто аспекти управління персоналом підприємства в умовах кризи. Обґрунтовано необхідність вдосконалення стимулювання праці персоналу, зокрема конструкторсько-технологічного підрозділу машинобудівного підприємства, що сприятиме активізації інноваційної діяльності.
Гришина, Л. О. Особливості управління персоналом машинобудівних підприємств на засадах активізації інноваційної діяльності / Л. О. Гришина, П. М. Карась, С. І. Сергійчук // Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку : вісн. НУ "Львів. політехніка". – Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2012. – С. 48–53.
Keywords: управління персоналом; машинобудівні підприємства; активізація інноваційної діяльності