Регресійна модель для оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються мовою Python з використанням Django Rest Framework - Давлатова Д. Х.; Макарова Л. М.; Davlatova D. H.; Makarova L. M. (НУК імені адмірала Макарова, 2022)
Розглянуто проблему оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються мовою Python з використанням Django Rest Framework. Для побудови нелінійної регресійної моделі в якості нормалізуючого перетворення було використано десятковий логарифм та дані з 71 проекту з відкритим вихідним кодом, завдяки чому було підвищено достовірність оцінювання розміру відповідних веб-застосунків.
A regression model to estimate the size of web applications created in Python using the Django Rest
Давлатова, Д. Х. Регресійна модель для оцінювання розміру веб-застосунків, що створюються мовою Python з використанням Django Rest Framework = A regression model to estimate the size of web applications created in Python using the Django Rest Framework / Д. Х. Давлатова, Л. М. Макарова // Матеріали III всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS– 2022). – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 24–26.
Keywords: нелінійна регресійна модель; веб-застосунки; логарифмічне перетворення; Python; Django Rest Framework; non-linear regression model; web applications; logarithmic transformation