Особливості процесу територіально-адміністративного формування Миколаївщини - Матвієнко, Л. В.; Matvienko, L. V. (My University, 2014)
В статті з історичної точки зору розглядається питання становлення територіально-адміністративної одиниці Миколаївщини та перспективи її розвитку
Features of process territorial administrative forming of Mykolaiv
Матвієнко, Л. В. Особливості процесу територіально-адміністративного формування Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 123–125.
Keywords: Миколаївська область; територіально-адміністративна одиниця; процес формування території; регіон; суспільство; історично-ретроспективний аспект; Mykolaiv area; territorial administrative unit; process of forming of territory; region; society; historically retrospective aspect