Розрахунок головного суднового двигуна типу 6ДКРН 35/155 (WinGD X35-B) - Ампілогов П. О. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку головного суднового двигуна внутрішнього згоряння, потужністю 5220 кВт та 167 хв-1. В якості базового був обраний двигун 6ДКРН 35/155 (Win GD X35-B). В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень на двигун, також спроектований відцентровий насос системи охолодження. Розраховані основні системи двигуна та їх елементи. Наведені заходи забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 54 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 11 джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А1.
Ампілогов, П. О. Розрахунок головного суднового двигуна типу 6ДКРН 35/155 (WinGD X35-B) : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / П. О. Ампілогов ; наук. кер. O. С. Митрофанов. – Миколаїв : НУК, 2023. – 56 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; дизельне паливо; відцентровий насос; системи: охолодження; паливна; масляна та повітряпостачання; internal combustion engine; diesel fuel; centrifugal pump; systems: cooling; fuel; oil and air supply