Економіка підприємства - Надточій Ірина Ігорівна; Ломоносов Анатолій Вадимович; Ломоносов Дмитро Анатолійович (My University, 2024)
Методичні рекомендації містять систему єдиних вимог, роз’яснень і рекомендацій щодо вибору та затвердження теми, співпраці з науковим керівником на різних етапах виконання кваліфікаційної роботи, визначення її структури, змісту, обсягів, а також встановлюють обов’язкові для виконання вимоги до змісту, оформлення, рецензування та захисту кваліфікаційної роботи. Призначені для студентів спеціальності 051 «Економіка» денної та заочної форм навчання з метою раціональної та ефективної організації процесу написання і захисту кваліфікаційної роботи.
Надточій, І. І. Економіка підприємства : метод. рек. до виконання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 051 «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / І. І. Надточій, А. В. Ломоносов, Д. А. Ломоносов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 68 с.
Keywords: економіка підприємства; економічна діяльність; ефективність; конкурентоспроможність; управлінські рішення; управління проектами