Суднова енергетика: стан та проблеми (My University, 2021)
У збірнику наведені матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, яка відбулась у Національному університеті кораблебудування (м. Миколаїв) 4–5 листопада 2021 року. Розглянуто різні аспекти науково-технічних, організаційних та екологічних питань, пов'язаних з дослідженням, проектуванням, виготовленням та експлуатацією суднових енергетичних установок суден різного призначення, дослідженням робочих процесів у елементах суднових енергетичних установок, а також шляхам удосконалення підготовки фахівців з суднової енергетики у вищих навчальних закладах. Матеріали збірника можуть бути корисними для науковців, інженерно-технічних працівників, викладачів, студентів та аспірантів.
Суднова енергетика: стан та проблеми : матеріали Х міжнар. наук.-техн. конф. / відп. за вип. В. М. Горбов. – Миколаїв : Видав. дім «Гельветика», 2021. – 358 с.