Дослідження процесу формування особистості у національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова - Міняйлова, А. В.; Minyaylova, A. V. (My University, 2011)
Наведено результати дослідження процесу формування особистості студентів у НУК
Investigation of the students’ personality forming process in the Admiral Makarov National University of Shipbuilding
Міняйлова, А. В. Дослідження процесу формування особистості у національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова / А. В. Міняйлова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 101–103.
Keywords: формування особистості; концепція виховної роботи; навчальний план; гуманітарні та соціально-економічні дисципліни; підготовка бакалавра; технічні спеціальності; forming personality; education concept; curriculum; humanitarian and social and economic subjects; bachelor training; technical specialties