Тривимірний спектроаналіз цифрових аудіофонограм - Блінцов, В. С.; Нужний, С. М. (My University, 2013)
Удосконалення теоретичних основ методики виявлення демаскуючих ознак несанкціонованої модифікації цифрових аудіо та відеоматеріалів.
Блінцов, В. С. Тривимірний спектроаналіз цифрових аудіофонограм / В. С. Блінцов, С. М. Нужний // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: тривимірний спектроаналіз; модифікація; апаратне забезпечення; програмне забезпечення; цифрові аудіоматеріали