Системний аналіз web-застосувань та розробка інформаційної підсистеми доступу користувачів до web-аукціону - Сербіна Д. О.; Serbina Diana (My University, 2024)
Дана робота присвячена розробці проекту інформаційної підсистеми webдоступу користувачів інтернет-аукціону. У роботі проведений аналіз сучасних інформаційних технологій, які використовують для розробки інформаційних систем; сформовані вимоги до інформаційної системи; розроблена її концепція; проведене техніко-економічне обґрунтування розробки системи; розроблене технічне завдання; розроблені загальносистемні рішення, рішення з інформаційного, організаційного, технічного та програмного забезпечення; розроблена відповідна документація. Також у роботі виконані розділи з охорони праці та навколишнього середовища.
System analysis of web applications and development of an information subsystem for user access to the web auction
Сербіна, Д. О. Системний аналіз web-застосувань та розробка інформаційної підсистеми доступу користувачів до web-аукціону = System analysis of web applications and development of an information subsystem for user access to the web auction : магістерська робота ; спец. 124 ''Системний аналіз'' / Д. О. Сербіна ; наук. кер. А. В. Кроптя. – Миколаїв : НУК, 2024. – 142 с.
Keywords: системний аналіз; web-застосування; інформаційна підсистема; web-аукціон; доступ користувачів; інтерфейс користувача; аутентифікація та авторизація; моделювання бізнес-процесів; технології розробки; 124 ''Системний аналіз''; system analysis; web application; information subsystem; web auction; user access; user interface; authentication and authorization; business process modeling; development technologies