Іноваційні підходи до викладання гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти - Заскалєта С.Г.; Буглай Н.М. (Wydawca «Interdruk» Poland, Warszawa, 2024)
В статті окреслено інноваційні підходи до викладання гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти. Зазначено їх важливість у сучасної педагогічної теорії і практиці. Підкреслюється, що педагогічний потенціал викладачів дозволяє створювати новітні інформаційно-педагогічні ресурси, оптимізуючи тим самим навчальний процес. Визначено ключові елементи модернізації сучасної освіти, що дозволяє розвивати у студентів навички та компетенції, які необхідні для успішної професійної та особистої реалізації, які сприяють як навчальним, так і виховним аспектам викладання.
Innovative approaches to teaching humanities in institutions of higher education
Заскалєта С.Г. Інноваційні підходи до викладання гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти = Innovative approaches to teaching humanities in institutions of higher education / С.Г. Заскалєта, Н.М. Буглай // Colloquium-journal № 32 (225), 2024. Część 1 (Warszawa, Polska). S. 50 – 54
Keywords: іновації; компетенції; інноваційні засоби навчання; інноваційна діяльність; компетентність; сучасні методики навчання