Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по компресорним машинам - Мошенцев, Юрій Леонідович; Борозенець, Володимир Григорович (My University, 2008)
Методичні вказівки містять методику випробувань в лабораторії кафедри ДВС поршневого, відцентрового та роторно-лопатевого компресорів. Виконання лабораторних робіт дає можливість студентам практичного ознайомлення з конструкцією і роботою типових допоміжних механізмів дизельних СЕУ; придбання практичних навичок в обслуговуванні і найпростіших дослідженнях названих механізмів; зіставлення теоретичних знань з результатами власних експериментальних досліджень. Призначені для виконання лабораторних робіт студентами усіх форм навчання за фахом 8.090210 Двигуни внутрішнього згоряння.
Мошенцев, Ю. Л. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по компресорним машинам / Ю. Л. Мошенцев, В. Г. Борозенець. - Миколаїв : НУК, 2008. - 60 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; компресорні машини; двигуни внутрішнього згоряння; дизельні СЕУ; компресор