Ціннісно-орієнтоване управління зацікавленими сторонами проектів в галузі морської освіти - Гарбуз, С. К.; Garbuz, Svitlana K. (My University, 2016)
Проаналізовано й обґрунтовано доцільність удосконалення моделей управління зацікавленими сторонами проектів у галузі морської освіти, як інструмент використано карту зацікавлених сторін. Проведено профілювання зацікавлених сторін для проекту ліцензуванні нових освітніх послуг ВНЗ і здійснено класифікацію стейкхолдерів цього проекту.
Гарбуз, С. К. Ціннісно-орієнтоване управління зацікавленими сторонами проектів в галузі морської освіти = Value-oriented management of project stakeholders in the field of maritime education / С. К. Гарбуз // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 2 (464). – С. 80–84.
Keywords: стейкхолдери; ліцензування; проект; результативні вектори; карта зацікавлених сторін; освітні послуги; стейкхолдеры; лицензирование; проект; результативные векторы; карта заинтересованных сторон; образовательные услуги; stakeholders; licensing; project; resultant vectors; stakeholder map; educational services