Основи екологічної культури - Маринець, Олександр Миколайович; Мозговий, Андрій Михайлович; Романовська, Наталя Георгіївна (My University, 2007)
Наведені навчальна програма та перелік навчальної літератури з дисципліни "Основи екологічної культури". Розглянуті основні поняття та найважливіші питання екологічної культури. У додатку наведені питання контрольної роботи з дисципліни. Призначені студентам спеціальності 8.070801 "Екологія та охорона навколишнього середовища".
Маринець, О. М. Основи екологічної культури : метод. вказівки / О. М. Маринець, А. М. Мозговий, Н. Г. Романовська. - Миколаїв : НУК, 2007. - 28 с. + ел. копія.
Keywords: основи екологічної культури; методичні вказівки; навчальна програма; екологія; екологічні проблеми; стан довкілля