Інновації в судобудуванні та океанотехніці - (:unkn) unknown (My University, 2020)
У збірнику наведенні матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Інновації в судобудуванні та океанотехніці : матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. В 2 ч. / відпов. за вип. В. С. Блінцов. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 1. – 640 с.