Міцність зварних та спаяних з’єднань - Квасницький Віктор В’ячеславович; Єгоров Геннадій В’ячеславович; Єрмолаєв Геннадій Володимирович; Матвієнко Максим Валентинович (My University, 2019)
Викладено основні принципи розрахунків міцності і проектування зварних та спаяних з’єднань різних типів. Подано приклади розв’язання задач, задачі для самостійного розв’язання та контрольні питання. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом "Зварювання", може бути корисним дипломникам, студентам інших спеціальностей, а також інженерам та іншим фахівцям, що вирішують питання міцності зварних та спаяних з’єднань.
Міцність зварних та спаяних з’єднань : підруч. / В. В. Квасницький, Г. В. Єгоров, Г. В. Єрмолаєв, М. В. Матвієнко ; за загальною ред. акад. НАН України, д-ра техн. наук, проф. Л. М. Лобанова . – Миколаїв : НУК, 2019. – 296 с.