Стан та використання оборотних активів підприємства - Портянко, С. С.; Portyanko, S. S. (My University, 2021)
Портянко С. С. Стан та використання оборотних активів підприємства Фінанси, банківська справа та страхування. Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова Миколаїв, 2021 рік. В дипломній роботі розглянуто питання використання та стану обротних активів на підприємстві. Робота виконана на базі ПрАТ «Завод «Фрегат». Дипломна робота містить такі розділи: • теоретичні основи оборотних активів підприємства; • аналіз оборотних активів ПрАТ «Завод «Фрегат»; • шляхи вдосконалення показників оборотних активів на ПрАТ «Завод «Фрегат»; • охорона праці на ПрАТ «Завод «Фрегат». В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо вдосконалення показників оборотних активів на ПрАТ «Завод «Фрегат», покращення нормативно-законодавчої бази функціонування оборотних активів.
Портянко, С. С. Стан та використання оборотних активів підприємства = Status and use of current assets of the enterprise : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / С. С. Портянко ; наук. кер. Г. К. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2021. – 64 с.
Keywords: оборотні активи; аналіз; фінансова стійкість; фінансовий стан; оборот оборотних коштів; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"