Оцінювання впливу податкового клімату на інвестиційну активність малого та середнього підприємництва в Одеському і Миколаївському регіонах - Дубовик О. Ю.; Гавриленко Н. В. (My University, 2022)
Розглянуто впровадження у вітчизняну практику оподаткування малого та середнього бізнесу спеціальних податкових режимів, яке переслідувало зниження рівня податкового навантаження, пожвавлення підприємництва, підвищення інвестиційної активності і впорядкування процесу його адміністрування. Однак податковий клімат, що нині склався, і в сфері якого функціонують малі та середні підприємства, має цілу низку суттєвих недоліків, які в своїй сукупності викликають необхідність детальної оцінки їх впливу на інноваційно-інвестиційний розвиток підприємництва.
Дубовик, О. Ю. Оцінювання впливу податкового клімату на інвестиційну активність малого та середнього підприємництва в Одеському і Миколаївському регіонах / О. Ю. Дубовик, Н. В. Гавриленко // Вчені записки ТНУ ім. В. І. Вернадського. – 2012.
Keywords: податки; бюджет; фінанси; малий бізнес; підприємництво; податковий клімат; інвестиційна активність