Удосконалення системи управління ризиками на підприємствах малого і середнього бізнесу - Габрівська, І. М.; Gabrivska, I. M. (My University, 2022)
Габрівська І. М. «Удосконалення системи управління ризиками на підприємствах малого і середнього бізнесу» На правах рукопису. Магістерська робота за спеціальністю 122– Комп’ютерні науки, освітня програма – Управління проектами. Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова. Миколаїв, 2022. Проектне управління є унікальним інструментом управління, яке набуло максимального поширення саме в будівництві, оскільки діяльність будівельних організацій ідеально описує принцип існування проектноорієнтованої організації. В магістерській роботі розглянуті актуальні питання стосовно управління проектними ризиками на будівельних підприємствах. Досліджено теоретичні основи управління проєктами і ризиками малих і середніх будівельних організацій; розглянуто класифікацію ризиків будівельних проєктів; розроблено інструменти організації управління реалізацією системи управління ризиками в будівельних проєктах.
Габрівська, І. М. Удосконалення системи управління ризиками на підприємствах малого і середнього бізнесу = The Risk Management System Improvement at Small and Medium-sized Enterprises" Copyright of the manuscript : магістерська робота ; спец. 122 "Комп’ютерні науки" / І. М. Габрівська ; наук. кер. С. К. Чернов. – Миколаїв : НУК, 2022. – 95 с.
Keywords: управління проектами; проектні ризики; будівельні оргаанізації; 122 "Комп’ютерні науки"; project management; project risks; construction organizations