Розрахунок ступеня відцентрового наддувного компресора - Мошенцев Юрій Леонідович; Гогоренко Олексій Анатолійович (My University, 2021)
Навчальний посібник містить методику розв’язання оберненої задачі розрахунку ступеня відцентрового наддувного компресора на основі двовимірної моделі течії повітря та відповідної замкненої системи інтегральних рівнянь. Призначено для виконання курсового та дипломного проєктів, а також для самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування" освітньої програми "Двигуни внутрішнього згоряння".
Мошенцев, Ю. Л. Розрахунок ступеня відцентрового наддувного компресора : навч. посібник / Ю. Л. Мошенцев, О. А. Гогоренко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 160 с.