Удосконалення моделей управління Інтернет проектами - Фараонов, Ю. В.; Faraonov, Yu. V. (My University, 2021)
Фараонов Ю. В. «Удосконалення моделей управління Інтернет проектами». На правах рукопису. Магістерська робота за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, освітня програма – Управління проектами. Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова. Миколаїв, 2021. Інформаційні технології та Інтернет активно вторгаються в наше життя. Сьогодні все більша і більша кількість компаній використовують можливості інформаційних технологій і, зокрема, глобальної мережі Інтернет. Бурхливий розвиток можливостей глобальної мережі "Інтернет" і використання мережі як інструмент ведення бізнесу пред'явило нові вимоги до створення сайтів і використання технології управління проектами. В магістерській роботі розглянуто сутність методології P2M, підходи методології P2M до управління Інтернет- проектами, за допомогою SWОT-аналізу проведено аналіз переваг та недоліків моделей управління проектом за Р2М та запропоновано удосконалення моделей та процесів управління при реалізації Інтернет-проекту.
Фараонов, Ю. В. Удосконалення моделей управління Інтернет проектами = Improvement of Internet project management models : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / Ю. В. Фараонов ; наук. кер. В. В. Романов. – Миколаїв : НУК, 2021. – 108 с.
Keywords: управління; Інтернет-проекти; методологія P2M; інноваційні проекти; 122 “Комп’ютерні науки“; management; Internet projects; P2M methodology; innovative projects