Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування СЕУТТОО-2021 (My University, 2021)
У матеріалах 12-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування» представлені тези, які присвячені проблемам експлуатації, виробництва та проектування енергетичних установок та устаткування на транспорті, а також підготовці спеціалістів у сфері транспортної енергетики й устаткування.
Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування СЕУТТОО-2021 : матеріали 12-а міжнар. наук.-практ. конф. – Херсон : ХДМА, 2021. – 310 с.