Феномен популярності українських ток-шоу та специфіка роботи ведучих: на прикладі ток-шоу «Говорить Україна», «Стосується кожного», «Один за всіх» - Кореновський Іван Сергійович (My University, 2025)
На прикладі програм "Говорить Україна", "Стосується кожного" та "Один за всіх" досліджується феномен популярності українських соціальних ток-шоу та особливості роботи їхніх ведучих. Розглядаються жанрові характеристики ток-шоу, тематика епізодів, драматургія сюжету. Особливу увагу приділено ролі ведучого як ключового гравця в комунікативному процесі, його обов'язкам, поведінці та комунікативній тактиці. У дослідженні використано дискурсивний, описовий, порівняльний та контент-аналіз. Практична значущість дослідження полягає в можливості застосування його результатів у галузі журналістики, медіакомунікацій та медіаосвіти.
Кореновський, І. С. Феномен популярності українських ток-шоу та специфіка роботи ведучих: на прикладі ток-шоу «Говорить Україна», «Стосується кожного», «Один за всіх» : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / І. С. Кореновський ; наук. кер. О. С. Філатова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 68 с.
Keywords: ток-шоу; телевізійна журналістика; комунікація; ведучий; медіа; соціальні програми; жанрові особливості; комунікативні стратегії; 061 ''Журналістика''; talk show; television journalism; communication; presenter; media; social programmes; genre features; communication strategies