Управління змістом та комунікаціями в інноваційних проектах суднобудування - Кондратьєв, Ю. Ю.; Kondratiev, Yurii (My University, 2020)
Розвиток суднобудування є для будь-якої країни показником її науково-технічного розвитку та промислового потенціалу. В суднобудуванні окремо слід виділити напрямок малотоннажного суднобудування, що має ряд відмінностей від традиційного суднобудування та є не тільки наукомістким, а й інноваційним. Актуальність теми полягає у значущості суднобудування в цілому та малотоннажного суднобудування зокрема для економіки України, стан в якому перебуває вітчизняне малотоннажне суднобудування та необхідність удосконалення існуючих методів та розробки нових моделей управління інноваційними проектами у суднобудуванні.
Кондратьєв, Ю. Ю. Управління змістом та комунікаціями в інноваційних проектах суднобудування = Content and Communication Management in Innovation shipbuilding projects : магістерська робота ; спец. 073 “Менеджмент“ / Ю. Ю. Кондратьєв ; наук. кер. Т. Г. Григорян. – Миколаїв : НУК, 2020. – 113 с.
Keywords: інноваційний проект; суднобудування; моделі управління інноваційними проектами; 073 “Менеджмент“; innovative project; shipbuilding; management models of innovative project