Методичні вказівки до вивчення курсу "Оптимізаційні методи та моделі" - Рогов, В. Г. (My University, 2018)
Вміщено основні питання щодо організації самостійної роботи студентів з дисципліни "Оптимізаційні методи та моделі". Призначено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей "Економіка", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік та оподаткування". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації.
Рогов, В. Г. Методичні вказівки до вивчення курсу "Оптимізаційні методи та моделі" / В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2018. – 58 с.
Keywords: оптимізація; методи; моделі; економіко-математичне моделювання; ризики