Електронні ресурси бібліотеки в інформаційному просторі університету - Костирко, Тамара Миколаївна (My University, 2008)
В статті описується досвід створення електронної бібліотеки НУК.
Костирко, Т. М. Електронні ресурси бібліотеки в інформаційному просторі університету / Т. М. Костирко // Вісн. Харк. держ. акад. культури. – Х., 2008. – Вип. 23. – С. 150-157.
Keywords: електронна бібліотека; електронний каталог; інформаційні ресурси; інформаційний простір