Розробка програмного забезпечення веб-сайту «Quiz» - Архіпов, Д. В. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці програмного забезпечення вебсайту «Quiz». В ході роботи необхідно провести аналіз предметної галузі, за результатами якого провести постановку задачі, розробити проєкт програмного забезпечення, провести його тестування та визначити норми охорони праці. Розв'язувати задачу інженерії програмного забезпечення процесу створення розважального сервісу з тематикою вікторин. Мета роботи: розробка програмного забезпечення вебсайту з системою квіз, який дозволить швидко та зручно створювати, редагувати, видаляти нові квізи освітнього та розважального виду. Задачі роботи: провести аналіз аналогічних вебсайтів та додатків зі сторони користувача; розробити інформаційну модель предметної області та визначити основні направлення сайтів вікторин; провести аналіз вимог до програмного забезпечення; виконати проєктування, реалізацію й документування програмного забезпечення. В роботі застосовані методи теорії прийняття рішень (дерева рішень). Проєктування програмного забезпечення провести у середовищі draw.io. Використати середовище розробки PyCharm і СУБД PostgreSQL з використанням DataGrip.
Архіпов, Д. В. Розробка програмного забезпечення веб-сайту «Quiz» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Д. В. Архіпов ; наук. кер. С. Б. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2022. –131 с.
Keywords: розробка програмного забезпечення веб-сайту з квіз тематикою; створення квізу; редагування квізу; створення розважальних та освітніх вікторин; 121 "Інженерія програмного забезпечення"