Винахід змінивший світ назавжди - Мінаєв А. І.; Матвієнко Л. В.; Minaiev A. I.; Matviienko L. V. (My University, 2025)
У статті розглянуто історію створення ядерної зброї та її вплив на глобальну безпеку людства. Досліджено позитивні і негативні наслідки впливу ядерної енергії на глобальні геополітичні процеси.
The invention that changed the world forever
Мінаєв, А. І. Винахід змінивший світ назавжди = The invention that changed the world forever / А. І. Мінаєв, Л. В. Матвієнко //Матеріали VІІI всеукр. студ. наук.-практ. конф. «Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики». – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 19–21.
Keywords: ядерна зброя; винахід; концепція стримування; глобальна безпека; геополітичні процеси; nuclear weapons; invention; concept of deterrence; global security; geopolitical processes