Інвестиційна діяльність Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні - Іртищева, І. О.; Друца, О. О. (My University, 2012)
У статті здійснено аналіз інвестиційної діяльності Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні та його вплив на національну економіку. Доведено, що в останній час ЄБРР є найбільшим інвестором.
Іртищева, І. О. Інвестиційна діяльність Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні / І. О. Іртищева, О. О. Друца // Інвестиції : практика та досвід. – 2012. – № 8. – С. 22–24.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; іноземний інвестор; investment; foreign investor