Основи комп’ютерного моделювання в інженерній діяльності - Борисенко, В. Д.; Устенко, С. А.; Устенко, І. В. (My University, 2016)
У посібнику розглянуті питання використання сучасних інформаційних технологій в комп’ютерному моделюванні різноманітних об’єктів, процесів і явищ. Він призначений для подальшого становлення та удосконалення інформаційної та програмної культури майбутніх фахівців. Опанування студентами основ комп’ютерного моделювання та отримання досвіду їх практичного застосування дозволить їм з більшою ефективністю виконувати реальні проектні задачі. Для студентів спеціальності 123 "Комп’ютерна інженерія", може бути корисним студентам інших спеціальностей, які цікавляться питаннями комп’ютерного моделювання в своїх предметних галузях.
Борисенко, В. Д. Основи комп’ютерного моделювання в інженерній діяльності : навч. посібник / В. Д. Борисенко, С. А. Устенко, І. В. Устенко. – Миколаїв : МНУ, 2016. – 276 с.
Keywords: основи комп’ютерного моделювання