Основи монтажу суднових технічних засобів - Личко Б. М.; Кротик І. О.; Ніколаєв С. І.; Козинець С. О. (My University, 2020)
Викладено технологію підготовки до монтажу СТЗ (суднових технічних засобів), основні вимоги та особливості проведення монтажних робіт в умовах судна. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 271 "Річковий та морський транспорт" освітньо-професійна програма підготовки "Управління судновими технічними системами і комплексами" при вивчені дисципліни "Монтаж та випробування суднових технічних засобів" і може бути корисною для інших спеціальностей, що пов’язані з даним напрямком.
Основи монтажу суднових технічних засобів : навч. посібник / Б. М. Личко, І. О. Кротик, С. І. Ніколаєв, С. О. Козинець. – Миколаїв : НУК, 2020. – 108 с.