Вплив цифровізації на систему управління у сфері вищої освіти в сучасній Україні - Матвієнко Л. В.; Matvienko L. V. (НУК, 2024)
У роботі встановлено, що впровадження цифровізації в систему публічного управління вищою освітою в Україні є важливою складовою процесу її удосконалення. Розглянуто процес вдосконалення управлінських процесів у досліджуваній сфері за допомогою інструментів цифровізації та цифрових технологій. Надано основні характеристики провідних цифрових технологій, які активно використовуються у сучасній системі управління сферою вищої освіти в Україні. Визначено основні переваги цифровізації управлінських процесів у вищій освіті.
Impact of digitalization on the management system in the field of higher education in modern Ukraine
Матвієнко, Л. В. Вплив цифровізації на систему управління у сфері вищої освіти в сучасній Україні = Impact of digitalization on the management system in the field of higher education in modern Ukraine / Л. В. Матвієнко // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 714–717.
Keywords: інструменти цифрових технологій; публічне управління; система управління; сфера вищої освіти; управлінські процеси; цифрові технології; цифровізація; digital technology tools; public administration; management system; higher education sector; management processes; digital technologies; digitalization