Floor coverings - Смуглякова Марина Костянтинівна (My University, 2020)
Навчальний посібник сприяє розвитку навичок усної англійської мови студентів, знайомить студента зі спеціальною термінологією. Головною метою посібника є формування системи знань для читання спеціальної літератури англійською мовою. Посібник містить англо-український словник. Призначено для студентів спеціальності "Дизайн" денної і заочної форм навчання. Може бути використано студентами інших спеціальностей.
Смуглякова, М. К. Floor coverings : навч. посібник / М. К. Смуглякова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 64 с.