Розвиток транскордонного співробітництва Причорноморського регіону - Дейнеко, Людмила; Іртищева, Інна; Бойко, Євгенія; Deyneko, Lyudmyla; Irtyshcheva, Inna; Boyko, Evgeniya (My University, 2010)
Розкрито сучасний стан та проблеми транскордонного співробітництва України та її регіонів. Доведено, що у розвитку соціально економічної системи країни особливу роль відіграє регіон Причорномор’я, у якому набули розвитку промисловість, сільське господарство, транспортний та морський господарський комплекси
Дейнеко, Л. Розвиток транскордонного співробітництва Причорноморського регіону = Development of cross-border cooperation of the Black Sea Region / Л. Дейнеко, І. Іртищева, Є. Бойко // Економіст. – 2010. – № 7. – С. 61–63.