Управління логістичною системою виробничих підприємств - Калиновська, А. В.; Kalinovskaya, A. (My University, 2020)
У магістерській роботі «Управління логістичною системою виробничих підприємств» розкрито теоретичні основи управління фармацевтичною логістикою. Проведено аналіз логістичної системи фармацевтичної галузі. Розроблені механізми розвитку логістичної системи фармацевтичних підприємств. Метою магістерської роботи є обґрунтування доцільності впровадження в практику управління суб'єктів фармацевтичного ринку новітніх підходів фармацевтичної логістики як сучасної концепції управління потоковими процесами.
Калиновська, А. В. Управління логістичною системою виробничих підприємств = Management of the logistics system of industrial enterprises : магістерська робота ; спец. 073 “Менеджмент“ / А. В. Калиновська ; наук. кер. К. С. Трунін. – Миколаїв : НУК, 2020. – 117 с.
Keywords: управління; логістична система; виробничі підприємства; результативність; система збалансованих показників; інформаційна система; 073 “Менеджмент“; management; logistic system; production enterprises; efficiency; system of balanced indicators; information system