Поліетнічність як визначальний чинник процесу формування населення Півдня України - Матвієнко, Л. В.; Панченко, Г. О.; Matvienko, L. V.; Panchenko, H. O. (My University, 2017)
У статті проаналізовано процес формування етнічного складу населення Півдня України, розглянуто історичну ретроспективу становлення етнічної картини південного регіону, окреслено механізми регулювання проблем багатонаціональності державою
Polyethnics as definitive factor of process of forming population the South’s of Ukraine
Матвієнко, Л. В. Поліетнічність як визначальний чинник процесу формування населення Півдня України = Polyethnics as definitive factor of process of forming population the South’s of Ukraine / Л. В. Матвієнко, Г. О. Панченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – Вип. 10. – С. 120–124.
Keywords: етнічний склад населення; поліетнічність; національне будівництво; гуманітарна політика держави; ethnic membership of population; ethnic groups; national building; polyethcnics; national building; humanitariam policy of state