Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з отримання альтернативного палива для двигунів внутрішнього згоряння - Митрофанов, Олександр Сергійович; Проскурін, Аркадій Юрійович; Познанський, Андрій Станіславович (My University, 2015)
Наведено схему та опис експериментального стенда з отримання синтез-газу з біоетанолу. Викладено порядок виконання лабораторних робіт й обробки результатів. Призначені для студентів денної та заочної форм навчання при вивченні курсів "Палива, мастила та охолоджуючі рідини", "Застосування альтернативних палив у ДВЗ".
Митрофанов, О. С. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з отримання альтернативного палива для двигунів внутрішнього згоряння [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. С. Митрофанов, А. Ю. Проскурін, А. С. Познанський.– Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2015. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: альтернативне паливо; відновлювальні джерела енергії; конверсія біоетанолу; синтез-газ; хімічна конверсія; експериментальний стенд