Знання–мова–комунікація (опис навчального посібника для самостійної роботи студентів) - Філіппова, Н. М. (My University, 2013)
Сучасна лінгвістика характеризується поліпарадигматизмом, тобто одночасним співіснуванням і розвитком декількох парадигм знання: прагматичної, комунікативної та когнітивної.
Філіппова, Н. М. Знання–мова–комунікація (опис навчального посібника для самостійної роботи студентів) / Н. М. Філіппова // Матеріали I міжнар. наук.-практ. конф. "Лінгвокогнітологія і мовні структури". – Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2013.
Keywords: когнітивна лінгвістика; навчальний посібник; мова; знання; комунікація