Методичні рекомендації щодо виконання випускної дипломної роботи бакалавра - Казимиренко, Юлія Олексіївна; Лебедєва, Наталія Юріївна (My University, 2011)
Подано загальні вимоги та рекомендації щодо тематики і змісту випускної роботи бакалавра, структури та правил оформлення пояснювальної записки і графічної частини. Наведено порядок подання документів на захист випускної дипломної роботи бакалавра. Призначено для студентів денної форми навчання за напрямом 6.050403 "Інженерне матеріалознавство"
Казимиренко, Ю. О. Методичні рекомендації щодо виконання випускної дипломної роботи бакалавра [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / Ю. О. Казимиренко, Н. Ю. Лебедєва. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011.
Keywords: випускна дипломна робота бакалавра; методичні рекомендації; інженерне матеріалознавство; закріплення і поглиблення теоретичних та практичних знань; науково-практичні дослідження