Розробка вебзастосунку для автоматизації обробки результатів кінних скачок - Михайлов О. В. (My University, 2025)
Дана кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі програмної інженерії, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці вебзастосунку для автоматизації обробки результатів кінних скачок. Комплексність розробки пов'язана з необхідністю створення інтуїтивного інтерфейсу для двох різних категорій користувачів, забезпечення безпеки даних та розробки механізмів для внесення, перевірки та збереження інформації в реальному часі. Невизначеність умов полягає у тому, що умови задачі можуть бути нечіткими або недостатньо визначеними, середовище може бути динамічним та вимоги користувача можуть бути змінені. Робота включає в себе: опис та аналіз предметної галузі вебзастосунку для автоматизації обробки результатів кінних скачок, обґрунтування необхідності розробки програмного забезпечення, постановку задачі на розробку програмного забезпечення, проєкт програмного забезпечення, розділ з охорони праці та додатки. Робота виконана на 130 сторінках друкованого тексту, містить 20 рисунків, 12 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел з 9 найменувань.
Михайлов, О. В. Розробка вебзастосунку для автоматизації обробки результатів кінних скачок : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / О. В. Михайлов ; наук. кер. В. О. Каіров. – Миколаїв : НУК, 2025. – 131 с.
Keywords: вебзастосунок; скачки; обробка результатів; коні; жокеї; власники; змагання; адміністратор; суддя; звіти; 121 "Інженерія програмного забезпечення"