Заходи адмістративного примусу у діяльності державної служби України з надзвичайних ситуацій: система та правові засади реалізації - Дубинський, О. Ю. (My University, 2013)
У статті розглянуто питання щодо здійснення адміністративно-примусової діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Автор приділяє безпосередню увагу виділенню конкретного переліку заходів адміністративного примусу у діяльності останніх, вказує на основні проблеми їх застосування та пропонує шляхи їх подолання.
Дубинський, О. Ю. Заходи адмістративного примусу у діяльності державної служби України з надзвичайних ситуацій: система та правові засади реалізації = Measures of administrative compulsion in civil service of emergency situations activities: system and legal principles of realization / О. Ю. Дубинський // Порівняльно-аналітичне право : електрон. наук. вид. – 2013. – № 3–2. – С. 205–208.
Keywords: адміністративний примус; заходи примусу; Державна служба України з надзвичайних ситуацій; права; повноваження; административное принуждение; меры принуждения; Государственная служба Украины по чрезвычайным ситуациям; права; полномочия; administrative compulsion; compulsion measures; civil service of emergency situations; right; title